سایت تخصصی اتومبیل و اتومبیلرانی ایران
چهارشنبه، ۱۹ بهمن ۱۳۹۰
ارسال به دوستان نسخه چاپی
 آگهی های بازرگانی 



 اخبار 
پیشتازی راننده فرانسوی در رالی داکار


رقابت های رالی داکار با پیشتازی راننده فرانسوی پیگیری شد. 


 مرحله یازدهم این مسابقات دیروز به مسافت 220 کیلومتر در مسیڕ سانتیاگو، پایتخت شیلی تا سان خوآن در خاک آرژانتین برگزار شد و در بخش اتومبیلرانی گرلی سیشره راننده فرانسوی تیم بی ام و با زمان 2 ساعت و 34 دقیقه و 51 ثانیه به مقام نخست رسید.

 

Carlos Sainz heads down a slope during the sixth stage of the Dakar 2010

در این مرحله، اورلاندو ترانووا راننده آرژانتینی تیم میتسوبیشی با 30 ثانیه اختلاف در رده دوم ایستاد و ژینیل دو ویلیه راننده اهل آفریقای جنوبی تیم فولکس واگن با 39 ثانیه اختلاف در مقایسه با نفر نخست، سوم شد.

در رده بندی کلی یازده مرحله این مسابقات، کارلوس ساینز، ناصر العطیه و مارک میلر، هر سه از تیم فولکس واگن به ترتیب مکان های اول تا سوم را بخود اختصاص داده اند.

در بخش موتور سواری نیز، دیشب فرانس فرهوفن هلندی از تیم بی ام و ، با زمان 2 ساعت و 44 دقیقه و 50 ثانیه عنوان نخست را کسب کرد، جان استریت از تیم کی تی ام با 3 ثانیه اختلاف دوم شد و آلن دوکلوس دیگر شرکت کننده تیم کی تی ام با 1 دقیقه و 25 ثانیه اختلاف در مقایسه با نفر اول، در مکان سوم جای گرفت.

KTM

در رده بندی مجموع این بخش ، دسپره و اوله وال ستر هر دو از کی تی ام و کونتادور از آپریلیا به ترتیب عناوین اول تا سوم را در اختیار دارند.

Cyril-Despres-stage-11.jpg
مرحله دوازدهم این مسابقات امروز به مسافت 476 کیلومتر در مسیڕ سن خوآن تا سن رافائل برگزار خواهد شد.

رقابت های رالی داکار در دو بخش کامیون و خودروهای مخصوص صحرانوردی نیز برگزار می شود.

 

 

۲۴ دی ۱۳۸۸ ۱۱:۳۴
 پرسشنامه خبر 

پرسشنامه سایت carnp

 

خرید و فروش | صفحه نخست سایت خودرو | اخبار علمی خودرو | اخبار تیونینگ و خاص | اخبار مسابقات رالی | اخبار سرعت و فرمول یک | اخبار(تمام عناوین ) | اخبار اتومبیلرانی | نمایش فیلم | بانک اطلاعات خودرو | عضویت در کلوپ های خودرو | کلوپ های تخصصی | آلبوم تصاویر | تماس با ما | اعضای سایت | تبلیغ در وب سایت
طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام