شنبه، ۰۲ آذر ۱۳۸۷
ارسال به دوستان نسخه چاپی

 آگهی های بازرگانی  

IFM-TUNING
اولین تولید کننده قطعات تیونینگ بدنه اتومبیل در ایران .از سایت ما بازدید کنید
http://www.ifmtuning.com/

جدیدترین نرم افزار های موبایل
برنامه کاربردی . بازی . تم .فایل فلش . نقشه و شماتیک تعمیر
http://www.smartmobileware.com


فروش کلیه لوازم اسپرت حرفه ای اتومبیل
فروش لوازم اسپرت حرفه ای . رینگ لاستیک . کمک فنر . کیت بدنه - سیستم صوتی - ویژه اتومبیلهای حرفه ای و 2006 به بالا
http://www.carnp.com/newsdetail-fa-720.html


 اخبار 
فکر برگزاری مسابقه موتورسواری در شب و زیر نورافکن، اولین بار دو سال قبل مطرح شد.
در حادثه ای تاریخی در مسابقات موتورسواری، پیست لوسیل (Losail) در قطر میزبان اولین گراندپری در شب بود. این رویداد تنها به واسطه یکی از جاه طلبانه ترین پروژه های نورپردازی در تاریخ ورزش ممکن شده است.



موتوجی‌پی (MotoGP)، که درواقع معادل رقابتهای فرمول یک در موتورسواری است و بالاترین سطح این رقابتها در جهان محسوب می شود، به دنبال یافتن راهی بوده است تا توجه بیشتری به این فعالیت ورزشی جلب کند.

پیست لوسیل در شب



اما اشکال اینجا بود که برای این کار می بایست محوطه پیست، که وسعتی به اندازه هفتاد زمین فوتبال دارد و طول مسیر آن 5380 متر است، به نحوی نورپردازی شود که هیچ گونه سایه ای وجود نداشته باشد و خطری برای موتورسواران، که سرعتشان در مقاطعی از پیست به بالای 300 کیلومتر در ساعت می رسد، ایجاد نشود.

نورافکن ها بر روی حدود هزار دکل 3 تا 36 متری نصب شده اند و لامپهای مورد استفاده می توانند معادل نور یک دهکده با 3000 خانه را تامین کنند.

این پروژه حدود 15.5 میلیون دلار هزینه دربر داشته است که دولت قطر هزینه آن را متقبل شده است.

برگزاری این مسابقه موفقیتی عمده برای موتوجی‌پی محسوب می شود، از آن رو که عمده توجه طرفداران ورزشهای موتوری معطوف مسابقه شبانه فرمول یک بود که قرار است در ماه سپتامبر در سنگاپور برگزار شود، اما سازماندهندگان موتوجی‌پی بسیار زودتر به این موفقیت دست یافتند.

سازماندهندگان معتقدند مسابقه شبانه برای بینندگان پدیده ای نو محسوب می شود و بسیار جذاب است.

ضمن اینکه برگزاری شب هنگام این مسابقه امکان می دهد که تصاویر آن در بهترین ساعت روز تعطیل برای تماشاگران اروپایی این مسابقه پخش شود.

تعداد تماشاگران مسابقاتی همچون فرمول یک و موتوجی‌پی در اروپا بیشتر از سایر نقاط جهان است و گراندپری قطر در حدود ساعت 9 شب به وقت اسپانیا و ایتالیا پخش شد.

در جمع موتورسوارانی که در اولین مسابقه شبانه تاریخ موتورسواری حضور داشتند می توان از ولنتینو راسی، اسطوره موتورسواری و قهرمان هفت دوره این مسابقات، کیسی استونر، راننده جوان استرالیایی و مدافع عنوان قهرمانی، و جیمز تاسلند، قهرمان مسابقات سوپربایک که در این فصل در موتوجی‌پی رانندگی می کند نام برد.

واحد خبر

۱۳۸۶/۱۲/۲۲
۱۷:۰۶

 

صفحه نخست  | اخبار | خرید و فروش | اطلاعات خودرو | کلوپ های تخصصی | آلبوم تصاویر | اتومبیل رانی | تماس با ما | اعضای سایت
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام