چهارشنبه، ۱۸ دی ۱۳۸۷
ارسال به دوستان نسخه چاپی

 آگهی های بازرگانی  




IFM-TUNING
اولین تولید کننده قطعات تیونینگ بدنه اتومبیل در ایران .از سایت ما بازدید کنید
http://www.ifmtuning.com/

فروش کلیه لوازم اسپرت حرفه ای اتومبیل
فروش لوازم اسپرت حرفه ای
http://www.carnp.com/newsdetail-fa-720.html

 اخبار 
هم اکنون وزارت کشور 100میلیارد تومان به ایران خودرو دیزل بدهکار است

 

داخلی. اقتصادی. صنعت . خودرو.

قرارداد خرید هزار دستگاه اتوبوس در قالب تبصره  13بین وزارت کشور و ایران خودرو دیزل امضا شد.


مدیر فروش ایران خودرو دیزل، با بیان این مطلب افزود: از این تعداد 700 دستگاه گازسوز و 300دستگاه دیزلی هستند که ? 140دستگاه تحویل شده است.

به گزارش روز سه‌شنبه ستاد خبری ایران خودرو، "مسعود بهرامی"، در پاسخ به این پرسش که با توجه به اینکه طبق تبصره 13باید امسال شش هزار و 500 دستگاه اتوبوس خریداری شود آیا، طرح از برنامه عقب نیست؟ گفت: علت تاخیر، آغاز طرح در نیمه دوم امسال و اعطای اعتبار در این مدت زمان است و هم اکنون قرارداد خرید 500دستگاه اتوبوس دیگر توسط وزارت کشور در قالب این طرح در حال امضا است.

مدیر فروش ایران خودرو دیزل درباره رکود صنعت اتوبوس‌سازی در ایران گفت:
در سالهای گذشته با اعطای اعتبار توسط سازمان حمل و نقل و پایانه‌های کشور حدود سه هزار و 900دستگاه اتوبوس بین شهری توسط ایران خودرودیزل در مدت سه سال نوسازی شد، اما مدتی است که دولت اعتبار طرح را قطع کرده که این امر سبب متوقف شدن طرح مذکور شده است.

بهرامی، در مورد اتوبوس‌های درون شهری نیز گفت: به علت عدم تخصیص اعتبار لازم از سوی وزارت کشور، خرید اتوبوس حتی با توجه به نیاز کشور به کندی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: هم اکنون وزارت کشور 100میلیارد تومان به ایران خودرو دیزل بدهکار است که البته با تخصیص اعتبار در تبصره 13 تا حدودی خرید اتوبوس افزایش یافته است.

بهرامی تصریح کرد: ایران خودرو دیزل با توجه به نیاز کشور توانایی تولید سالانه 8500 دستگاه اتوبوس را دارد.


---> ایران خودرو دیزل.ایرنا.اتوبوس.

۱۳۸۵/۰۸/۲۳
۱۳:۵۳

پرسشنامه سایت carnp

 

صفحه نخست  | اخبار | خرید و فروش | اطلاعات خودرو | کلوپ های تخصصی | آلبوم تصاویر | اتومبیل رانی | تماس با ما | اعضای سایت
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام